Undervisning

Privattimer
Privattimer holdes vanligvis hjemme hos eleven eller annet egnet sted. Dersom det er nødvendig kan et lokale leies mot et tillegg i prisen.

- Enslige
Det er en god idé å ha med en venn eller slektning som partner så dere kan øve sammen og dele utgiftene. Dersom du ikke har en partner kan instruktøren, L-Jay, danse med deg.
Pris: kr. 750,- per time.

- Par
Hjemmeundervisning er perfekt for par med et stort gulvareal. Det er spesielt bra for de med små barn ettersom man ikke trenger å finne barnevakt!
Pris: kr. 750,- per time.

- Grupper
Hjemmeundervisning tilbys grupper som har tilstrekkelig gulvareal.
Pris: kr. 1500,- per time for 4 personer.  Kr. 80,- per ekstra person.

- Brudepar
Å lære seg å danse til bryllupet er en flott anledning til å nyte forberedelsene og å feire deres første dans som rette ektefolk. Den beste musikken til brudedansen er en som har en spesiell betydning for deg og din partner – en sang som gjenspeiler forholdet. Dansen avhenger vanligvis av musikken, men det er lett å tilpasse visse danser hvis dere foretrekker en spesiell. I tillegg til tradisjonell vals er Mambo og Jive også populære på brylluper. Hva dere enn ønsker, kan Dans på roser hjelpe å skape det perfekte øyeblikk.
Pris: kr. 750,- per time.

Skoler og institusjoner
L-Jay er tilgjengelig for spesialundervisning på skoler og læresteder. Send epost for mer info.

Festivaler
L-Jay instruerer på en rekke festivaler i Tromsø i løpet av året. Hold øye med timene som avholdes på No Siesta FiestaTromsø Salsa Congress og Dansens Dag. Dersom du vil ha L-Jay som instruktør på ditt arrangement eller festival kan du sende en epost for nærmere avtale.

**Merk at all undervisning skjer på engelsk. L-Jay kan grunnleggende norsk og tar norsktimer, men hennes personlighet og utstråling som skaper en morsom atmosfære kan kun uttrykkes på engelsk.

 
hjem / dans / om oss / undervisning / zumba® fitness