Undervisning

Privattimer
Privattimer holdes vanligvis hjemme hos eleven eller annet egnet sted. Dersom det er nødvendig kan et lokale leies mot et tillegg i prisen.

- Enslige
Det er en god idé å ha med en venn eller slektning som partner så dere kan øve sammen og dele utgiftene. Dersom du ikke har en partner kan instruktøren, L-Jay, danse med deg.
Pris: kr. 400,- per time.

- Par
Hjemmeundervisning er perfekt for par med et stort gulvareal. Det er spesielt bra for de med små barn ettersom man ikke trenger å finne barnevakt!
Pris: kr. 400,- per time.

- Grupper
Hjemmeundervisning tilbys grupper som har tilstrekkelig gulvareal.
Pris: kr. 600,- per time for 4 personer.  Kr. 80,- per ekstra person.

- Brudepar
Å lære seg å danse til bryllupet er en flott anledning til å nyte forberedelsene og å feire deres første dans som rette ektefolk. Den beste musikken til brudedansen er en som har en spesiell betydning for deg og din partner – en sang som gjenspeiler forholdet. Dansen avhenger vanligvis av musikken, men det er lett å tilpasse visse danser hvis dere foretrekker en spesiell. I tillegg til tradisjonell vals er Mambo og Jive også populære på brylluper. Hva dere enn ønsker, kan Dans på roser hjelpe å skape det perfekte øyeblikk.
Pris: kr. 400,- per time.

- Arrangementer og fester
Gruppeundervisning på fester og arrangementer er en flott måte å starte kvelden på, spesielt om man har et liveband. Det er et vanlig ønske å ha to timers undervisning i en dans som passer til musikken bandet spiller – Bossa Nova, Samba, Salsa, Swing etc. Det er viktig å informere gjestene om at ‘danseundervisning’ er på programmet, ettersom ikke alle liker å danse.
Fastpris for 1-2 timer: kr. 1200,-

Kurs
L-Jay underviser på forskjellige steder i Tromsø og på diverse arrangementer i løpet av året. De faste kursene hennes er som følger:

- 12 ukers kurs på Salsademika – onsdag kvelder fra januar 2010
Disse kursene gir et godt grunnlag i hver av dansene, utvikling av teknikk, stil og ferdigheter på gulvet, samt legger vekt på å lære hvordan føre/følge og fristil.
> 18:00 Ballroom – Vals and Foxtrots
> 19:30 Amerikansk Tango
> 21:00 Amerikansk Swing

For mer informasjon, kontakt Salsademika.

- UiT danseklubb på Driv – mandag kvelder fra januar 2010
L-Jay er fast instruktør for Studentsamfunnets danseklubb.  Klubben tilbyr et stort utvalg danser hvert semester for nybegynnere, som Mambo, Samba, Rumba, Cha Cha, Foxtrot og Swing. Undervisningen er gratis for medlemmer av Studentsamfunnet og koster kr 50,- for alle andre.
> 19:00-20:00 1. dans
> 20:00-21:00 2. dans

For mer informasjon og for å holde deg oppdatert på hva som skjer i klubben, besøk UiT danseklubbs nettside.

ZUMBA® – Fitnessinstruksjon
Onsdager 14:30-15:30
UiT Campus

Skoler og institusjoner
L-Jay er tilgjengelig for spesialundervisning på skoler og læresteder. Send epost for mer info.

Festivaler
L-Jay instruerer på en rekke festivaler i Tromsø i løpet av året. Hold øye med timene som avholdes på No Siesta FiestaTromsø Salsa Congress og Dansens Dag. Dersom du vil ha L-Jay som instruktør på ditt arrangement eller festival kan du sende en epost for nærmere avtale.

**Merk at all undervisning skjer på engelsk. L-Jay kan grunnleggende norsk og tar norsktimer, men hennes personlighet og utstråling som skaper en morsom atmosfære kan kun uttrykkes på engelsk.

 
hjem / dans / om oss / undervisning / zumba® fitness