Zumba i Alta

Hei, alle sammen!

Jeg håper alle har hatt en fin ferie.

Jeg har litt nyheter til dere om Zumba. Som dere vet, søkte jeg om treningslokale fra kommunen i fjor. Dessverre har jeg ikke fått de samme treningstidene igjen. Andre klubber har blitt tildelt tirsdag kl. 7 og onsdag kl. 8. Den eneste tiden jeg har fått er tirsdag kl. 8 på Aronnes.

Dette byr på noen problemer – ikke nok plass til alle som fortsetter, kun ett nivå kan tilbys osv. For tiden har også stillingsprosenten i vanlig jobb gått opp, noe som også kolliderer med Zumba. Dette betyr at jeg ikke har kapasitet til å være instruktør på fast basis.

Dette er jo svært uheldig, jeg har virkelig trivdes med kursene jeg har holdt med dere og det er trist at situasjonen er som den er.

Riktignok er det noen andre aktiviteter i Alta som kanskje kan være av interesse:

  • Kulturskolen planlegger å starte opp danseundervisning for voksne i Ballroom, Jazz Swing og latinamerikansk, med moi som instruktør. Selskapsdans er en annen flott måte å trene musller og bygge opp aerob kondisjon. Jo mer oppslutning det blir om dette tilbudet, jo flere klasser blir det. De som er interessert kan kontakte kulturskolen, så blir disse kontaktet når et kurs starter.
  • Alta Magedans underviser i magedans og yoga. Jeg kjenner innehaveren og kan røpe at i sommer har hun vært en måned i Asia og lært ekte yoga-teknikk fra guruer.
  • Det er også noen andre aerobic-grupper på andre steder, f.eks. Alta Turnforening på Steppi mandager og torsdager.

Jeg beklager ulempene dette måtte medføre. Jeg ønsker alle lykke til med fremtidig trening.

 
hjem / dans / om oss / undervisning / zumba® fitness